Her kan du se mine egne fotos af de kager,
jeg har bagt til Den store bagedyst 2020
Program 1: My aussie dream
En cupcake med smag af kaffe og lakrids: Farverne symboliserer det australske og det danske flag, og smagene blander sig: kaffe, chokolade og lakrids med en pavlova-inspireret marengs toppet med en flødecreme med smag af jordbær med fløde
Program 1: Idolkage: Grace Jones-kage
En chokolademousse med smag af rom (!) i en mandelbund, støbt i en form. Overtrukket med hvid og sort smørcreme, dekoreret med tuille og hasselnødder i isomalt
Program 2: Bertels medaljer
Medaljer lavet med mørdej efter min fars opskrift.
Program 2: Marcipello
Min version af den klassiske Othello-lagkage: blåbær, saltkaramel, makronbund, lagkagebunde og kagecreme. Det hele overtrukket med hvid marcipan
Program 2Marcipello
Program 3: Slik
Bolsjer med banan og lakridssmag, marshmellows med peanuts, jordbær og cayennepeber, slikskål med champagnesmag
Program 3: Ormegården
Min udgave af en Halloween-kage: græskarkage med ingefærcreme, blommemarmelade med granatæblekerner og melorme. Dekoreret med tempereret mørk chokolade og shortbreads med hvid chokolade.
Program 3: Ormegaard
Min præsentation i teltet
Program 4: Egernreder
Min inspiration fra naturen: Egernreder med forråd: reder af kataifidej med mørdejskiks med blommegele, mørdejskiks med valnødganache og florentiner med gransmørcreme
Program 4: Træstub
Træstub lavet af pandekager med fyld af peanutsmørcreme og hindbærmarmelade. Pyntet med tempereret chokolade, krystalliseret hvid chokolade og marengssvampe
Træstub
Som jeg havde forestillet mig den hjemmefra :-)
+4520494213
lars@larsbager.dk
Ærtefabrikken, Malmøgade 21, DK-5000 Odense C
Copyright © Alle rettigheder forbeholdes